Blog

30

Nov, 2018

Οι υποστηρικτές του TheTOC Merrython 2018 είναι οι σταθεροί νικητές

By: | Tags: , , | Comments: 0

Κάθε μεγάλο αθλητικό event, έχει απαιτήσεις που χρειάζονται υποστήριξη για να καλυφθούν.

Το TheTOC Merrython, ο αγώνας της προσφοράς και της αλληλεγγύης, εδώ και 5 χρόνια συνδέει τους δρομείς με την ευεξία αλλά παράλληλα καλύπτει και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Σε αυτή την πορεία προσφοράς, δίπλα στο TheTOC Merrython, έχουν βρεθεί υποστηρικτές που μοιράζονται αυτό το όραμα γιατί συμβαδίζει με τις αξίες τους.

Και φέτος, το TheTOC Merrython 2018, υποστηρίζεται από επιχειρήσεις που πιστεύουν στην αξία της άθλησης και της προσφοράς και μας επιτρέπουν να:

Ενυδατωνόμαστε με Contrex για να λειτουργεί το σώμα μας στο 100%

Οι δρομείς του TheTOC Merrython 2018, χρειάζονται εξειδικευμένη ενυδάτωση και θα την έχουν από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Contrex που είναι φυσικά πλούσιο σε Ασβέστιο και Μαγνήσιο.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό, πηγάζει από τα βάθη της γης σε μία από τις πλουσιότερες σε φυσικό πλούτο πεδιάδες της Βορειοανατολικής Γαλλίας, στην Contrexeville. Ενα μόνο λίτρο Contrex καλύπτει το 58% των ημερήσιων αναγκών σε Ασβέστιο και το 19% σε Μαγνήσιο. Για αυτό το λόγο, μέσα σε μια απαιτητική καθημερινότητα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Contrex είναι ο σύντροφος σε κάθε προσπάθεια.

Ξεκινάμε κάθε ημέρα με δύναμη και την απαραίτητη ενέργεια των Fitness Bars

Το πρωί χρειαζόμαστε ενέργεια είτε τρέχουμε στο TheTOC Merrython, είτε πηγαίνουμε στο γραφείο. Το πρωινό γεύμα πρέπει να παρέχει περίπου το 20% της ημερήσιας απαραίτητης ενέργειας και πρέπει να συμβάλει σημαντικά στην ημερήσια πρόσληψη θρεπτικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των υδατανθράκων, βιταμινών, μετάλλων, πρωτεϊνών και φυτικών ινών. Οι μπάρες δημητριακών FITNESS®, με σιτάρι και βρώμης ολικής άλεσης, και επιπλέον βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μας δίνουν ενέργεια για κάθε ημέρα μας ώστε να φτάνουμε πιο κοντά στους στόχους μας.

Αναπληρώνουμε τους ηλεκτρολύτες με ισοτονικά Powerade κατά την έντονη άσκηση

Το POWERADE είναι το επίσημο ισοτονικό ποτό των μεγαλύτερων αθλητικών αγώνων παγκοσμίως. Προσφέρει αντοχή και ενυδάτωση συνδυάζοντας υδατάνθρακες και ηλεκτρολύτες με συγκεκριμένα υγρά. Ξεδιψάει και αναπληρώνει τα μέταλλα και τους υδατάνθρακες που χάθηκαν με τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια αθλητικών ή άλλων έντονων δραστηριοτήτων. Το POWERADE είναι το αθλητικό ποτό που βοηθά να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό και σχεδιάστηκε από επιστήμονες του αθλητισμού.

Φτάνουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας με συμπληρώματα Lanes

Η εταιρεία Lanes με γνώμονα τη διαρκή διερεύνηση φυσικών διατροφικών συστατικών που διακρίνονται για τις επιδόσεις, τις μελέτες, την ποιότητα, την ασφάλεια και αποτελεσματικότητά τους, δημιουργεί τα συμπληρώματα διατροφής Lanes που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες.

Οι 12 νικητές του TheTOC Merrython 2018, θα λάβουν δώρο ένα πακέτο βιταμινών Lanes με προϊόντα τα οποία μπορούν να συμπληρώνουν αρμονικά την κάθε ημέρα… την κάθε στιγμή! Lanes.. σε συμπληρώνει!

Τρέχουμε με ασφάλεια με νοσοκομειακή υποστήριξη από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, έχει αναλάβει την υποστήριξη του αγώνα. Το TheTOC Merrython 2018, όπως και κάθε δρομικό event, οφείλει να παρέχει στους συμμετέχοντες, τις καλύτερες δυνατές ιατρικές υπηρεσίες με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα αλλά και την κάλυψη κάθε επείγοντος περιστατικού.

O Όμιλος ΥΓΕΙΑ, έχοντας εδώ και 40 χρόνια σταθερή προτεραιότητα την παροχή υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών υγείας, ενισχύει συνεχώς και αδιαλείπτως τις υπηρεσίες του και φροντίζει για την εναρμόνισή του με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής επιστήμης. Για τον λόγο αυτόν, θεωρείται κέντρο αναφοράς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κάνουμε προθέρμανση με την Physiomedica για να αποφύγουμε τραυματισμούς

Οι ειδικοί των κέντρων Physiomedica, προετοιμάζουν τους αθλητές μας λίγο πριν την εκκίνηση, ώστε να ολοκληρώσουν τον αγώνα με το σώμα τους σε ετοιμότητα. Τα κέντρα Physiomedica αποτελούν σύγχρονα κέντρα φυσικοθεραπείας που δημιουργήθηκαν με σκοπό τη γρήγορη και πλήρη αντιμετώπιση ορθοπεδικών παθήσεων. Χρησιμοποιούν την πρωτοπόρο στο χώρο της φυσικοθεραπείας προσέγγιση που στηρίζεται στο Μanual Τherapy, έναν τομέα εξειδίκευσης της φυσικοθεραπείας για την αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών του μυοσκελετικού συστήματος.